Työnohjaus

Tarjoan psykodynaamista yksilö-, työpari- ja ryhmätyönohjausta taiteen, sote- ja kasvatus; terapia- ja psykoterapia alan ammattilaisille. Työnohjauksessa on mahdollista tarkastella kertaluonteisesti työelämän haasteellista tilannetta ja siihen liittyviä tunteita ja mielikuvia. Työnohjaus säännöllisenä prosessina mahdollistaa syvemmän työyhteisön/tiimin ja työhön liittyvien ilmiöiden tutkimisen. Terapia- ja psykoterapian työnohjauksessa tarkastellaan potilasprosesseja ja suhteissa herääviä kokemuksia.

Työnohjaus on ajattelua rikastavaa, luovaa toimintaa, jossa voidaan tarpeen mukaan hyödyntää myös taideperustaisia menetelmiä. Hyödynnän myös mentalisaatiotyöskentelyä työnohjauksessa. Työnohjaus tukee työssä jaksamista ja oman ammatti-identiteetin vahvistumista. Ryhmätyönohjauksen etuina on vertaistuki ja työhön liittyvien haasteiden yhdessä tutkiminen.

Hinnat 2023

työyhteisö/ryhmätyönohjaus 320€/90min, 360€/120min

yksilötyönohjaus 90€/60min, 130€/90min

työparityönohjaus 250-300€/90min

psykoterapian yksilötyönohjaus 90€/60min.

työnohjauksen yksilötyönohjaus (toto) 90€/60min

ryhmäpsykoterapian ryhmätyönohjaus 320€/90min. (5-8hlöä)

Työnohjausta teen pääsääntöisesti etänä tai tulen asiakkaan luokse. Hintoihin lisätään matka- ja päivärahat, jos työnohjaus tapahtuu pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Työnohjauksen peruuntuessa, sovitaan uusi korvaava aika tilalle tai peritään maksu käyttämättömästä ajasta.

Olen Suomen työnohjaajat tyhdistyksen jäsen (STOry). (en ole ALV.rekisterissä).