yksilöpsykoterapia

Teen mentalisaatio työskentelyyn perustuvaa yksilöpsykoterapiaa. Mentalisaatio tarkoittaa kykyä pitää mieli mielessä, oma ja toisen. Ilman mentalisaatiokykyä ihminen on kyvytön ennakoimaan omia ja toisen reaktioita eri tilanteissa ja säätelemään omia tunnetilojaan.

Mentalisaatioterapiassa käytän myös taideperustaisia menetelmiä. Taideperustaiset menetelmät voivat sisältää keskustelun lisäksi muun muassa luovaa kirjoittamista, kuvallista ilmaisua ja kehollista työskentelyä. Taide toimii reflektoinnin ja tutkimisen alustana eikä työskentely vaadi mitään erityisiä taitoja.

Yksilöterapiassa voi käydä lyhyemmän jakson esim.5-20krt elämän käännekohdassa. Työskentely menetelmät valikoituu asiakkaan mukaan.

Työskentely sopii Sinulle, jos mieltäsi askarruttava asia ei jätä sinua rauhaan tai sinulla on vaikeuksia ihmissuhteissasi, tai jokin muu kuormittaa mieltäsi. Käyntikertoja voi olla kerran viikossa tai harvakseltaan esimerkiksi kerran kuukaudessa.

Yksilöpsykoterapiaa teen vain etänä sekä suoraan minulta ajan varaamalla tai Kaarna- terveyspalvelun kautta. Yksittäisen käynnin kokonaishinta on 133€/45min, ei lisämaksuja. Maksuihin on mahdollista käyttää e-passia, mikäli psykoterapiapalvelut kuuluvat sopimukseen. Ei Kelan kuntoutuspsykoterapiaa.


Yksityisesti hinta on 80€/60min. Peruuttamattomasta käynnistä peritään täysimaksu.


Ajanvaraukset Kaarnan kautta tai yksityisesti kts.yhteystiedot.:


Mentalisaatiosta voit lukea täältä: