Mentalisaatioterapia
Mentalisaatioterapia

Teen mentalisaatio työskentelyyn perustuvaa yksilöterapiaa. Mentalisaatio tarkoittaa kykyä pitää mieli mielessä, oma ja toisen. Ilman mentalisaatiokykyä ihminen on kyvytön ennakoimaan omia ja toisen reaktioita eri tilanteissa ja säätelemään omia tunnetilojaan.

Mentalisaatioterapiassa käytän myös taideperustaisia menetelmiä. Taideperustaiset menetelmät voivat sisältää keskustelun lisäksi muun muassa luovaa kirjoittamista, kuvallista ilmaisua ja kehollista työskentelyä. Yksilöterapiassa voi käydä muutaman kerran elämän vaikeissa tilanteissa tai harvakseltaan. Työmenetelmät valikoituu asiakkaan mukaan. Voimme vaikkapa keskustella yhteisellä kävelyretkellä!

Työskentely sopii Sinulle, jos mieltäsi askarruttava asia ei jätä sinua rauhaan tai sinulla on vaikeuksia ihmissuhteissasi, tai jokin muu kuormittaa mieltäsi. Käyntikertoja voi olla kerran viikossa tai harvakseltaan esimerkiksi kerran kuukaudessa.

Tutustumiskäynnistä veloitan 50€/45min. Yksilökäynti on 80€/60min Tähän ei ole mahdollista saada kelatukea. Etäyksilöterapiaa 60€/60min. Käytän ZoomPro-alustaa.

Mentalisaatiosta voit lukea lisää täältä: