Mentalisaatioterapia

Teen mentalisaatio työskentelyyn perustuvaa yksilöterapiaa. Mentalisaatio tarkoittaa kykyä pitää mieli mielessä, oma ja toisen. Ilman mentalisaatiokykyä ihminen on kyvytön ennakoimaan omia ja toisen reaktioita eri tilanteissa ja säätelemään omia tunnetilojaan.

Mentalisaatioterapiassa käytän myös taideperustaisia menetelmiä. Taideperustaiset menetelmät voivat sisältää keskustelun lisäksi muun muassa luovaa kirjoittamista, kuvallista ilmaisua ja kehollista työskentelyä. Taide toimii reflektoinnin ja tutkimisen alustana eikä työskentely vaadi mitään erityisiä taitoja.

Yksilöterapiassa voi käydä lyhyemmän jakson esim.5-20krt elämän käännekohdassa. Työskentely menetelmät valikoituu asiakkaan mukaan. Voimme vaikkapa keskustella yhteisellä kävelyretkellä!

Työskentely sopii Sinulle, jos mieltäsi askarruttava asia ei jätä sinua rauhaan tai sinulla on vaikeuksia ihmissuhteissasi, tai jokin muu kuormittaa mieltäsi. Käyntikertoja voi olla kerran viikossa tai harvakseltaan esimerkiksi kerran kuukaudessa.

Tutustumiskäynnistä veloitan 80€/60min. Yksilökäynti  on 80-120€/60min Tähän ei ole mahdollista saada kelatukea. Käytän ZoomPro-alustaa tai Minduun palvelua.

TÄLLÄ HETKELLÄ EN OTA UUSIA ASIAKKAITA.

Mentalisaatiosta voit lukea lisää täältä: